Den otevřených dveří Centra zákaznických služeb GE Money Bank (18. 03. 2015)

Dne 18. 03. 2015 se studenti čtvrtých ročníků zúčastnili Dne otevřených dveří Centra zákaznických služeb GE Money Bank, a.s. v Ostravě – Hrabové.
Centrum zákaznických služeb v Ostravě-Hrabové v současné době zaměstnává téměř 700 zaměstnanců na telefonických a administrativních pozicích. Tímto se řadí mezi přední zaměstnavatele v Moravskoslezském kraji.
Studenti měli jedinečnou možnost zblízka si prohlédnout budovu i zázemí zákaznického centra, získat představu jaké procesy v bance fungují a navíc se mohli dle svého zájmu zúčastnit některého ze série zajímavých workshopů a přednášek vedených zkušenými odborníky.

Naši studenti projevili zájem o tyto přednášky a workshopy:

  • Jak uspět u výběrového řízení – Co vše je důležité pro úspěch na výběrovém řízení? Jaké jsou nejčastější chyby uchazečů o práci? To vše a mnohem více se dozvěděli z úst té nejpovolanější – Manažerky Lidských zdrojů GE Money Bank, a. s
  • Moderní trendy v marketingu
  • Rozumíme penězům
  • S. W. A. T. – Jednotka rychlého nasazení

U studentů se tato akce setkala s velkým zájmem a rovněž hodnocení celé akce bylo z jejich strany velmi pozitivní.

Ing. Helena Svršková

Zhodnocení této akce „perem a očima“ studentů:

1. Příspěvek

Jak hodnotí den otevřených dveří GE Money studenti čtvrtého ročníku?
Hezky strávené dopoledne v příjemném prostředí plném energických lidí, kteří rozdávali zkušenosti z praxe s důvtipem.

Mohly jsme si vybrat z více témat, ale většina z nás si vybrala přednášku o výběrovém řízení. Při vstupu jsme měli možnost se občerstvit a poté následoval blok námi vybraných přednášek. Já jsem si vybrala: Jak uspět u výběrovéhořízení, kterou nám přednášela pracovnice personálního oddělení. Seznamila nás se správným vypracováním životopisu, vhodným chováním a estetickou stránkou při osobním pohovoru. Dala nám tipy a návody, jak se zachovat při nejčastějších a někdy i záludných otázkách personalistů. Získali jsme užitečné rady, jak a kde hledat pracovní místa a určité pracovní pozice. Ve zkratce jsme byli take seznámeni čím se zabýva a jake máme možnosti práce či brigád v GE. Vše bylo dobře připraveno a vysvětleno. Libilo se nám jak chování zaměstnanců GE k nám tak i moderní interier a okolí.
Společně jsme se všichni po účasti shodli, že nám přednášky byly obrovským přínosem a celkově hezky stráveným dopolednem plným nových a hlavně zajímavých informací.

Žákyně třídy A 4. B

2. Příspěvek

Ačkoliv nejsem zastáncem ekonomiky, musím přiznat, že mě návštěva této banky mile překvapila. Čekal jsem 2 hodinovou přednášku plného „tlachání“, které nepochopí nikdo. Avšak opak byl pravdou, takže 2 hodiny utekly, jako voda. Jsem rád, že jsem banku navštívil a chválím i přístup zaměstnanců GE k nám, studentům. Za mě určitě palec nahoru.

Žák třídy A 4. A